zdjecia rodzinne

Wybierz kategorię

Polecane przepisy kulinarne

 

Czy wiesz, że...

Jak rozpoznać fałszywy miód?
1. Wlej kilka łyżek miodu (2-3) do szklanki z chłodną wodą. Ten dobrej jakości spływa z łyżeczki nieprzerwanym strumieniem, układa się wyraźnie na dnie, wolno się rozpuszcza.
2.Nabierz miód na łyżeczkę i wlewaj go z powrotem do słoika. Jeśli na powierzchni powstaje wklęśnięcie, miód jest zafałszowany. O dobrej jakości miodu świadczy jego ułożenie się w piramidkę.

Artykuły

Czosnek

Naturalny antybiotyk, który zawiera czosnek, wykorzystuje się w leczeniu trudno gojących się ran, grzybic skóry i oparzeń. Doskonale sprawdza się w leczeniu grypy... więcej

Dereń właściwy i jego wykorzystanie

Owoce derenia są soczyste o bardzo przyjemnym słodko-kwaśnym smaku oraz specyficznym aromacie, który zawdzięcza olejkom... więcej
 

Znasz ciekawy przepis?
Chcesz się nim podzielić z innymi?
Chcesz założyć swoją książkę kucharską?

Dbasz o linię?
Wiesz co ma najmniej kalorii?
Sprawdź!!!


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Śledzie w oleju - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Bitki - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Kurczak z ryżem

Włoski chlebek a'la pizza

Krokiety z kapustą i grzybami

Śledzie w oleju

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Bitki

Biała kiełbasa

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)