zdjecia rodzinne

Parówki Paryżanki po kanadyjsku


Składniki:

- 8 parówek Paryżanki ZM Pekpol
- 4 plastry żółtego sera
- 8 plastrów wędzonego boczku
- szczypta ostrej papryki

Wykonanie:

Ser pokroić na długie paski. Na każdej parówce należy zrobić podłużne nacięcie i włożyć ser, a następnie posypać papryką. Parówki Paryżanki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 7 minut.
Podawać z białym pieczywem i sałatką z pomidorów. Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Chleb na drożdżach

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Fasolka po bretońsku

Kurczak z ryżem