zdjecia rodzinne

Wiosenna sałatka z Paryżankami


Składniki:

• 1 opakowanie parówek Paryżanek ZM Pekpol
• 3 jajka
• 150 g żółtego sera
• 6 pomidorów
• świeży ogórek
• pęczek rzodkiewek
• kukurydza
• puszka zielonego groszku
• szczypiorek
• majonez
• sól
• pieprz

Wykonanie:

Ser, parówki, pomidory, ogórek, rzodkiewki oraz ugotowane na twardo jajka – kroimy w kostkę. Następnie dodajemy zielony groszek, kukurydzę oraz majonez. Wszystko razem mieszamy, a na koniec doprawiamy sałatkę solą i pieprzem. Możemy ją też posypać świeżą bazylią.

Smacznego!


Kategorie: przekąskisałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowa z mięsem

Fasolka po bretońsku

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Włoski chlebek a'la pizza

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa