zdjecia rodzinne

Kiełbaski z boczkiem i mozzarellą


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” parzonych ZM Pekpol
• 8 plasterków wędzonego boczku ZM Pekpol
• 10 dag sera typu mozzarella
• 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
• wykałaczki

Wykonanie:

Mozzarellę pokrój w plastry, posyp bazylią. Kiełbaski dopraw przyprawą. Na każdej kiełbasce połóż kawałek sera a następnie ciasno owiń plasterkiem boczku. Całość zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął. Grilluj kiełbaski aż do uzyskania pożądanego wyglądu.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Włoski chlebek a'la pizza

Kluski ziemniaczane

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska