zdjecia rodzinne

Rosyjska ucha z filetem z Tilapi


Składniki:

5 filetów z tilapii
1 marchewka
1 pietruszka
1/2 małego selera
por
1 cebula
1 duży ziemniak
1 liść laurowy
sól
pieprz
vegeta
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka posiekanego koperku

Wykonanie:

1 . Marchewkę , pietruszkę i seler oczyść , pokrój w kostkę . Włóż do garnka , zalej wodą , ugotuj . Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak , obraną cebulę i oczyszczony por . Gotuj 10 minut . Wyjmij cebulę i por , przypraw . Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne , gotuj około 7 minut . Zupę posyp posiekaną natką i koperkiem .

Kategorie: zupyrybypolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kurczak z ryżem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Biała kiełbasa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Smażony ser pleśniowy

Kurczak z ryżem

Fasolka po bretońsku

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej