zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasztet z indyka - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kluski ziemniaczane

Kotlety schabowe z cebulką

Krokiety z kapustą i grzybami

Biała kiełbasa

Pasztet z indyka

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem

Zapiekanka śródziemnomorska