zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Lazania z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Kapusta z grochem

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Pasta krewetkowa do pieczywa

Fasolka po bretońsku

Włoski chlebek a'la pizza

Lazania z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej