zdjecia rodzinne

Sos do jajek lub szynki


Składniki:

4 łyżki śmietany lub 3 łyżki oleju,
żółtko jaja ugotowanego na twardo,
łyżeczka musztardy,
sól, pieprz do smaku.

Wykonanie:

Żółtko utrzeć ze śmietaną lub olejem, dodać musztardę. Dobrze utrzeć razem. Doprawić do smaku.
Zamiast musztardy można użyć chrzanu.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Pasztet z indyka

Kotlety schabowe z cebulką

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Włoski chlebek a'la pizza

Fasolka po bretońsku

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)