zdjecia rodzinne

Sos do jajek lub szynki


Składniki:

4 łyżki śmietany lub 3 łyżki oleju,
żółtko jaja ugotowanego na twardo,
łyżeczka musztardy,
sól, pieprz do smaku.

Wykonanie:

Żółtko utrzeć ze śmietaną lub olejem, dodać musztardę. Dobrze utrzeć razem. Doprawić do smaku.
Zamiast musztardy można użyć chrzanu.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasztet z indyka - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kluski ziemniaczane

Kotlety mielone z kaszą

Pasztet z indyka

Chleb na drożdżach

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej