zdjecia rodzinne

Dressing jogurtowy


Składniki:

100g jogurtu naturalnego
1 łyżka octu winnego
1 łyżeczka przecieru pomidorowego
1 łyżeczka musztardy
1 łyżeczka świeżo utartego chrzanu
sól
pieprz

Wykonanie:

Wymieszać ze sobą składniki, przyprawić o smaku solą i pieprzem. Podawać do wszystkich sałat zielonych.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Fasolka po bretońsku

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowa z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy