zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Lazania z mięsem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Lazania z mięsem

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy