zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Biała kiełbasa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Pasztet z indyka

Pieczywo czosnkowe

Biała kiełbasa

Zapiekanka śródziemnomorska

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy

Chleb na drożdżach