zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Bitki - przepis Pasztet z indyka - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Zapiekanka śródziemnomorska

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Chleb na drożdżach

Zupa fasolowa z mięsem

Bitki

Pasztet z indyka

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)