zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Chleb na drożdżach - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta z grochem

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Chleb na drożdżach

Śledzie w oleju