zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy

Chleb na drożdżach

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta z grochem

Kotlety mielone z kaszą

Kurczak z ryżem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Śledzie w oleju