zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Kapusta z grochem

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety mielone z kaszą

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej