zdjecia rodzinne

Sos koperkowy do jajek i wędlin


Składniki:

1 szklanka majonezu wymieszanego ze śmietaną lub jogurtem naturalnym (proporcje wg uznania)
pęczek koperku
sól, pieprz, musztarda i sok z cytryny do smaku

Wykonanie:

Koperek opłukać, drobno posiekać, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


gosiaczek , 2010-07-25
Sos koperkowy do jajek i wędlin wyśmienity do frytek


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasztet z indyka - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Biała kiełbasa - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasztet z indyka

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska

Biała kiełbasa

Lazania z mięsem