zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem