zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Śledzie w oleju - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Śledzie w oleju

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Zupa fasolowa z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska