zdjecia rodzinne

Karkówka w zupkach Knorr


Składniki:

1 kg karkówki bez kości,
1 zupa borowikowa,
1 zupa cebulowa,
1 pojemnik 200g śmietany kremowej 30 %, olej.

Wykonanie:

Karkówkę pokroić w 2-3 cm, plastry, lekko rozbić. Obie zupy wysypać do miseczki i razem połączyć. Każdy plaster karkówki maczać dokładnie w zupach i ułożyć na blasze do pieczenia mięsa, posmarowanej olejem. Zalać karkówkę śmietaną i piec ok.40 minut w temp. 180 - 200 st.



Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2013-09-22
KOCHAM CIE DORCIA:*
Gość , 2013-09-22
zasrane debile!!
Gość , 2012-09-21
Zupy w proszku należy wysypać( suche bez makaronu) do miseczki i takim,,proszkiem" jak bułką tartą - obtoczyć i zapiekać. Te zupki zastępują przyprawy.
Gość , 2012-09-20
a te zupy to na sucho czy gotowe, z makaronem czy bez????
Gość , 2011-06-12
Wspaniałe danie. Polecam
jasia , 2011-06-11
pyyyyycha


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasztet z indyka - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Smażony ser pleśniowy

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasztet z indyka

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kluski ziemniaczane

Śledzie w oleju

Zupa fasolowa z mięsem