zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Pasztet z indyka

Fasolka po bretońsku

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowa z mięsem

Śledzie w oleju

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasta krewetkowa do pieczywa