zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Śledzie w oleju

Chleb na drożdżach

Kotlety schabowe z cebulką

Kurczak z ryżem

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Pieczywo czosnkowe