zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Chleb na drożdżach - przepis Biała kiełbasa - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Bitki - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasztet z indyka - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Chleb na drożdżach

Biała kiełbasa

Kapusta z grochem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Bitki

Kotlety mielone z kaszą

Pasztet z indyka

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory