zdjecia rodzinne

Porterówka


Składniki:

- piwo porter
- 0,5 litra spirytusu
- 2 szklanki cukru
- 2 opakowania cukru waniljowego

Wykonanie:

Do garnka wlej piwo i wsyp cukier oraz cukier waniljowy. Podgrzewaj powoli aż cukier się rozpusci. Po wystygnięciu dodaj spirytus i wymieszaj.
Przelej do butelek, zakręc i odstaw na kilka dni żeby sie dobrze przegryzło.

Kategorie: alkohole

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta z grochem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Śledzie w oleju - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Bitki - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta z grochem

Fasolka po bretońsku

Śledzie w oleju

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowa z mięsem

Bitki