zdjecia rodzinne

Sznycelki wieprzowe


Składniki:

schab
cebula
mąka
sól
pieprz
oliwa

Wykonanie:

Cebulę (najlepiej klika) zeszklić na oliwie (najlepiej na osobnej patelni lub rondlu). Schab pokroić i mocno rozbić. Posolić , ....popieprzyć ;), obficie obtoczyć w mące. Obsmażyć z 2 stron (chwilkę). Mięso przełożyć do rondla z cebulą i dusić kilka minut. Według mnie podgrzane na drugi dzień są jeszcze lepsze.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Kurczak z ryżem

Pieczywo czosnkowe

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka