zdjecia rodzinne

Carpaccio herbaciane


Składniki:

200 g polędwicy wołowej
20 ml oliwy z oliwek
50 g oliwek
50 g kaparów
1 pęczek ruccoli
50 g parmezanu
sól i pieprz czarny mielony
1 łyżeczka Herbaty czarnej liściastej Irving Daily Superior

Wykonanie:

Mięso natrzeć herbatą, solą i pieprzem. Lekko zamrozić. Kroić cieniutkie plastry, układać na talerzu, posmarować oliwą z oliwek, posypać płatkami parmezanu, kaparami, oliwkami. Na wierzchu ułożyć ruccolę.

Kategorie: mięsaprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2011-09-30
wow


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta z grochem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy

Kapusta z grochem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Kotlety mielone z kaszą