zdjecia rodzinne

Paryżanki zapiekane w cukinii


Składniki:

- Paryżanki klasyczne, 1 opakowanie;
- 2 młode cukinie;
- 2 pomidory;
- ser żółty 30 g;
- brokuł, papryka, cebula;
- sól, pieprz kolorowy

Wykonanie:

Cukinię umyć, wydrążyć nasiona, oprószyć solą i odwrócić do odcieknięcia wody. Paryżanki pokroić w kostkę i usmażyć z cebulą, papryką oraz brokułami. Na końcu dodać pomidory i doprawić solą i pieprzem. Ser zetrzeć na tarce. Do każdej połówki cukinii włożyć przygotowany farsz, następnie posypać obficie serem. Zapiekamy w nagrzanym piekarniku 15 minut.

Smacznego!


Kategorie: mięsazapiekanki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Lazania z mięsem

Biała kiełbasa

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem