zdjecia rodzinne

Żeberka z grilla z żurawiną


Składniki:

- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny, gotowanej na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny

Wykonanie:

Przygotowanie:

Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Gotowe!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


laiUWkiCFFGHOYG , 2018-12-21
oJzoEP JD Purity Most wanted Joomla design now available for Drupal


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Lazania z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Fasolka po bretońsku

Lazania z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowa z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory