zdjecia rodzinne

Żeberka z grilla z żurawiną


Składniki:

- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny, gotowanej na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny

Wykonanie:

Przygotowanie:

Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Gotowe!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


laiUWkiCFFGHOYG , 2018-12-21
oJzoEP JD Purity Most wanted Joomla design now available for Drupal


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta z grochem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta z grochem

Kluski ziemniaczane

Krokiety z kapustą i grzybami

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)